top of page
BOURBON VANILLE | DUNKLE BELGISCHE SCHOKOLADEN CHIPS

CHOCOLATE

CHIP CHIP

HOORAY

COOKIE TEIG

Veganer, ungebackener Keksteig mit Vanillegeschmack und Schokoladenstückchen
(22%) zum Fertigbacken oder Rohverzehr.

  • 1817 kJ (434 kcal)

    Energie

    Fett

    19g

    100g

    Nährwertdeklaration:

    davon gesättigte Fettsäuren

    8,9g

    Kohlenhydrate

    62g

    davon Zucker

    33,9g

    Ballaststoffe

    1,4g

    Eiweiß

    4,3g

    Salz

    0,5g

  • HITZEBEHANDELTES WEIZENMEHL, Zartbitterschokoladenstückchen (22%) (Kakao, Kakaobutter, Zucker, SOJALECITHIN E322, natürliches Vanillearoma), Zucker, Rapsöl, Margarine (Rapsöl, Kokosöl, Wasser, Speisesalz, Säuerungsmittel (Citronensäure), Emulgator E471, natürliches Aroma), SOJADRINK (Wasser, SOJABOHNEN, Zucker, Tricalciumphosphat E341, Meersalz, Aroma), Zuckersirup (Zucker, Wasser, Rohrzucker, Speisesalz), Invertzucker, Natriumcarbonat E500, Backtriebmittel (Dinatriumdiphosphat E450, Natriumcarbonat E500), Vanillezucker (Zucker, Kartoffelstärke, natürliches Vanillearoma, Bourbon-Vanilleextrakt), Speisesalz.


    Kann Spuren von MANDELN, WALNÜSSEN, HASELNÜSSEN, MACADAMIANÜSSEN und SESAM enthalten.

ZUBEREITUNG
  1. Ofen vorheizen.

  2. Die Cookie Balls aus der Folie entfernen.

  3. Cookie Balls auf ein mit Backpapier ausgelegtes Backblech platzieren. *Achte auf ausreichend Abstand zwischenden Cookie Balls! Wichtig: Die Cookie Balls nicht drücken oder quetschen!

  4. Für ca. 11-14 Minuten backen.

  5. Nach dem Backen für ca. 5 Min. abkühlen lassen. Sie sind anfangs noch sehr weich.



REZEPTIDEE
Cookie Rezept 2 - Placeholder

Creamy vanilla ice cream, sandwiched between two

chewy chocolate chip cookies. These gluten free vegan

chocolate chip cookie ice cream sandwiches are the

PERFECT summer treat!!


When it comes to summer desserts, I have a few favorites.

Peach cobbler with ice cream {of course}, classic

strawberry shortcake with all the fresh strawberries and

homemade cherry crostata, made with the sweetest

cherries you can find. All of these desserts involve

baking, which I don’t do as much of in the summer.

However, for these delicious desserts, turning on the

oven when it’s a million degrees outside is totally worth

it!!


Preheat oven to 350 degrees. Line baking sheets with

parchment paper.

In large mixing bowl, cream together sugar, brown

sugar, coconut oil and avocado oil. Add almond milk

and vanilla. Mix until well combined.

Add gluten free flour, baking powder, baking soda and

salt. Mix until dough comes together. Add chocolate

chips and mix until just combined.

Roll heaping cookie scoop {2-tablespoon size} of cookie

dough into balls and place onto prepared baking sheet.

Slightly flatten with fingers.


Bake cookies 9-11 minutes. Cookies with be golden

brown on edges and soft to the touch. Allow to cool on

pan 5 minutes.

bottom of page