SCHOKOLADE | DUNKLE BELGISCHE SCHOKOLADEN CHIPS
DOUBLE
CHOCOLATE
TROUBLE
COOKIE TEIG
Ungebackener Keksteig mit Schokoladengeschmack und Schokoladenstückchen
(14%) zum Fertigbacken oder Rohverzehr.
1791 kJ (428 kcal)
Energie
Fett
18,6g
100g
Nährwertdeklaration:
davon gesättigte Fettsäuren
8,4g
Kohlenhydrate
61g
davon Zucker
32g
Ballaststoffe
2g
Eiweiß
5g
Salz
0,6g
Hitzebehandeltes Weizenmehl, Zucker, Zartbitterschokoladenstückchen (14%), (Kakao, Kakaobutter, Zucker, Lecithin (Soja), natürliches Vanillearoma), Rapsöl, Margarine (Rapsöl, Kokosöl, Wasser, Speisesalz, Emulgator E471), Säuerungsmittel (Citronensäure), Eier, Sojadrink (Wasser, Sojabohnen, Zucker, Tricalciumphosphat, Meersalz, Aroma), Zuckersirup (Zucker, Wasser, Rohrzucker, Speisesalz), Kakaopulver, Invertzucker, Natron, Backtriebmittel (Dinatriumdiphosphat, Natron), Vanillezucker (Zucker, Kartoffelstärke, natürliches Vanillearoma, Bourbon-Vanilleextrakt), Speisesalz.
Kann Spuren von Mandeln, Walnüssen, Macadamianüssen, Haselnüssen und Sesam enthalten.
ZUBEREITUNG
Ofen vorheizen.
Die Cookie Balls aus der Folie entfernen.
Cookie Balls auf ein mit Backpapier ausgelegtes Backblech platzieren. *Achte auf ausreichend Abstand zwischenden Cookie Balls! Wichtig: Die Cookie Balls nicht drücken oder quetschen!
Für ca. 11-14 Minuten backen.
Nach dem Backen für ca. 5 Min. abkühlen lassen. Sie sind anfangs noch sehr weich.
REZEPTIDEE
Cookie Rezept 4 - Placeholder
4 - Creamy vanilla ice cream, sandwiched between two chewy chocolate chip cookies. These gluten free vegan chocolate chip cookie ice cream sandwiches are the PERFECT summer treat!!
When it comes to summer desserts, I have a few favorites. Peach cobbler with ice cream {of course}, classic strawberry shortcake with all the fresh strawberries and homemade cherry crostata, made with the sweetest cherries you can find. All of these desserts involve baking, which I don’t do as much of in the summer.
However, for these delicious desserts, turning on the oven when it’s a million degrees outside is totally worth it!!
Preheat oven to 350 degrees. Line baking sheets with parchment paper.
In large mixing bowl, cream together sugar, brown sugar, coconut oil and avocado oil. Add almond milk and vanilla. Mix until well combined.
Add gluten free flour, baking powder, baking soda and salt. Mix until dough comes together. Add chocolate chips and mix until just combined.
Roll heaping cookie scoop {2-tablespoon size} of cookie dough into balls and place onto prepared baking sheet.
Slightly flatten with fingers.
Bake cookies 9-11 minutes. Cookies with be golden brown on edges and soft to the touch. Allow to cool on pan 5 minutes.