ZIMT & ZUCKER | BOURBON VANILLE | WEISSE SCHOKOLADE
SNICKER
DOODLE
DOO
COOKIE TEIG
Ungebackener Keksteig mit Vanillebuttergeschmack, weißen Schokoladenstückchen
(10,4%) und Zimt-Zucker zum Fertigbacken oder Rohverzehr.
1807 kJ (432 kcal)
Energie
Fett
19,6g
100g
Nährwertdeklaration:
davon gesättigte Fettsäuren
6,1g
Kohlenhydrate
59,82g
davon Zucker
36,3g
Ballaststoffe
1,18g
Eiweiß
4,3g
Salz
0,6g
Hitzebehandeltes Weizenmehl, Zucker, weiße Schokoladenstückchen (13,6%) (Zucker, Kakaobutter, Vollmilchpulver, Lecithin (Soja), natürliches Vanillearoma), Rapsöl, Margarine (Rapsöl, Kokosöl, Wasser, Speisesalz, Emulgator E471), Säuerungsmittel (Citronensäure), Eier, Sojadrink (Wasser, Sojabohnen, Zucker, Tricalciumphosphat, Meersalz, Aroma), Invertzucker, Zuckerrübensirup, Natron, Backtriebmittel (Dinatriumdiphosphat, Natron), Vanillezucker (Zucker, Kartoffelstärke, natürliches Vanillearoma, Bourbon-Vanilleextrakt), Speisesalz.
Kann Spuren von Mandeln, Walnüssen, Macadamianüssen, Haselnüssen und Sesam enthalten.
ZUBEREITUNG
Ofen vorheizen.
Die Cookie Balls aus der Folie entfernen.
Cookie Balls auf ein mit Backpapier ausgelegtes Backblech platzieren. *Achte auf ausreichend Abstand zwischenden Cookie Balls! Wichtig: Die Cookie Balls nicht drücken oder quetschen!
Für ca. 11-14 Minuten backen.
Nach dem Backen für ca. 5 Min. abkühlen lassen. Sie sind anfangs noch sehr weich.
REZEPTIDEE
Cookie Rezept 3 - Placeholder
Creamy vanilla ice cream, sandwiched between two
chewy chocolate chip cookies. These gluten free vegan
chocolate chip cookie ice cream sandwiches are the
PERFECT summer treat!!
When it comes to summer desserts, I have a few favorites.
Peach cobbler with ice cream {of course}, classic
strawberry shortcake with all the fresh strawberries and
homemade cherry crostata, made with the sweetest
cherries you can find. All of these desserts involve
baking, which I don’t do as much of in the summer.
However, for these delicious desserts, turning on the
oven when it’s a million degrees outside is totally worth
it!!
Preheat oven to 350 degrees. Line baking sheets with
parchment paper.
In large mixing bowl, cream together sugar, brown
sugar, coconut oil and avocado oil. Add almond milk
and vanilla. Mix until well combined.
Add gluten free flour, baking powder, baking soda and
salt. Mix until dough comes together. Add chocolate
chips and mix until just combined.
Roll heaping cookie scoop {2-tablespoon size} of cookie
dough into balls and place onto prepared baking sheet.
Slightly flatten with fingers.
Bake cookies 9-11 minutes. Cookies with be golden
brown on edges and soft to the touch. Allow to cool on
pan 5 minutes.